My pretty new shoes

The Black Skirt

Hello alle sammen, i dag har jeg haft gæster lidt sen fødselsdags fest.
Men det var som altid super skønt og se dem alle. jeg skulle dog lidt tidligt op,
 og måtte gå igennem en mindre tøjkrise, før jeg bare fik en ide om hvad jeg skulle have på – kender i det?
Jeg fandt ihvertfald min sorte nederdel frem, som jeg kommet til og købe et nummer for stort, det er hvad der sker når man ikke orker lange køer til prøve rummene i h&m. Men så kan et bælte jo altid rede ens dag!
dertil tog jeg min grå basic trøje på og min lille sølv halskæde, halskæde havde engang et vedhæng. det gik i stykker så nu bruger jeg den bare helt basic! min jakke er også fra H&M, jeg er vist lidt fan af den butik! 🙂
Jeg håber i alle har det godt, og at i får læst lidt her i ferien jer der skal til eksamen! jeg skal ihvertfald til og få læst lidt!
Xoxo Emilie

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My pretty new shoes