Johannes larsen Museet

OOTD

Hej friends, køre det? 
I dag har jeg været der hjemme og efter to uger med en masse aftaler kunne jeg slappe af – og sove længe.
Og lige en anden ting hvad sker der for det regner, når man har masser af tid til at tage til vandet, typisk!
ihvertfald blevet vejret bedre i løbet af dagen, til min fordel for jeg kan altså bedste lide at få taget outfit billedere udenfor! Og det fine sæt jer bærer i dag (jeg er vild med det) er fra ICHI, købt i en lille fin butik på Bornholm, og jeg fik det til ingen penge, virkelig fedt. jeg har kigget om de har det i andre butikker men har ikke kunne spotte det! 🙁 nu vil jeg se lidt awkward og hente endnu en vand is i fryseren min lille sommer afhængighed… sorry not sorry hihi. 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Johannes larsen Museet