X

OOTD

Hej bloggen, jeg har ikke fået blogget så meget her den sidste uges tid. det er ikke godt nok ( i know ) Men ihvertfald, vender jeg stærkt tilbage. I dag har jeg min ‘nye’ skjorte på, som jeg fandt i en genbrug, til den lille sum af 30,- kr. vel det er da lige til at overskue 😉 til den har jeg et par leggings und mine favorit sko (de er så fine) som er fra asos. og en halskæde fra H&M som jeg fandt til en 10’er! jeg elsker H&M’s smykker! 
I morgen vil jeg smutte i djurssommerland, som er en fastdel af sommerferien! Men lige nu vil jeg overføre billedere fra min ferie på Bornholm, og derefter vil jeg sove. Håber i alle nyder sommeren og det gode vejr!

   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X