OOTD

Something new

Bæltetaske//pieces//
Hejsa alle sammen, her forleden dag var jeg i Kolding storcenter og der fandt jeg denne sag. En super fed bæltetaske, til bare en 50. Virkelig Budget venlig, den var sat ned fra 179,- kr. Så jeg syntes det var et perfect fund. Jeg har dog ikke tænkte mig at bruge den som en bæltetaske, men nærmer en hen over skulderen taske. Jeg er vildt glad for den, den passer super godt ind i min garderobe. Og nej Bæltetasker er ikke kun for gamle mænd, og mænd med hvide tennis sokker i sandaler. og lige omkring, den nye trend med sokker i sandaler, jeg er desværre ikke med på den. Lige meget hvor fedt man styler den, vil jeg altid tænke på strømper og sandaler som en dårlig kombi. Strømper i sandaler, har aldrig været godt. hæhæ, der kom jeg ind på et sidespor! 🙂 Men ihvertfald hvad tænker i om dette køb? 
   

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD