Tumblr This week

Yesterdays Outfit

Hejsa alle sammen, i går var jeg på tur med min familie hvilket var rigtig hyggeligt.
Jeg fik taget et par outfit billedere, dog var netværket elendigt igår. der er intet værre en dårligt netværk!
Så jeg kunne ikke lave et blogpost igår, men i dag er netværket forbedret. Så lige nu sider jeg indenfor og blogger, i denne varme kan jeg næsten ikke holde ud at være udenfor. Jeg høre til den gruppe af personer som brokker sig når det er koldt, og klager over vejret når det er for varmt! Upsi
 Nu vil jeg redigere lidt billedere, så i kan se de fantastiske billedere jeg har taget herover! Håber i alle nyder sommeren! 

15

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tumblr This week