Om det at starte på en ny skole.

FAUX FUR

Hej, alle sammen. Jeg har i noget tid gerne ville have en pels, men jeg kører med princippet at alle former for pels, hvor dyret bliver slået ihjel, for at de kan snuppe pelsen, støtter jeg ikke. Så jeg har en ting, en lille svaghed for faux fur jakker! for hey en pels er flot, men flotter på sin retmæsige ejer. Så jeg har i dag fundet to flotte faux fur jakker fra nelly til under 600,- kr

lr

 

den pinke //den hvide

   

2

 • Den hvide er super fin 🙂
  – så du var flyttet, tillykke med det nye sted. Jeg ved ikke om din bloglovin er flyttet med, men i så fald så har jeg trykket følger, for den stod som at jeg kun fulgte på den gamle blog 🙂

  //N.K.L
  http://www.nkl-fashion.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Bak

   Mange tak hvor er du sød, og mange tak! håber det bliver godt! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om det at starte på en ny skole.