Street style inspo

Om det at starte på en ny skole.

Hej alle som så mange andre, har jeg skulle starte et nyt sted her efter sommerferien. For første gang siden jeg startede i 0 klasse, skulle jeg møde op et nyt sted, til nye klasse kamerater, og nye omgivelser. Jeg har været vildt nervøs, også fordi jeg ikke er god til sådan noget! men i mandags startede jeg så, og det var uhyggeligt – uhyggeligt lyder måske som en overdrivelse men det er det ikke, jeg skulle træde ind i et nyt rum hvor jeg kun kendte få, som jeg enten kender fra min tidligere skole, eller fra byen. jeg er nemlig startet i skole i en helt ny by, og det kan jo både være godt og skidt. Men det at se et ansigt man kender mellem alle disse nye mennesker er den største tryghed nogensinde, virkelig. Jeg er meget spændt på dette skoleår, og jeg vil væde med at der er mange andre der kan nikke genkende til den her føelse, af at være ny og lidt lost.

IMG_8753

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Street style inspo