Outfit Of the day

Johannes larsen Museet

Hej bloggen, igår drog jeg på tur med min bedstemor, hun ville nemlig vise mig Johannes Larsen Museet.  Jeg er mere til moderne kunst, men jeg elsker alligevel at blive trukket tilbage til tiden. Og jeg må sige at ældre billedere bare har et eller og andet over sig, noget jeg ikke rigtig kan forklare. Jeg var ihvertfald meget overrasket over hvor smukke hans værker var! men udover Johannes Larsens flotte værker var Fritz Sybergs værker også udstillet! Virkelig flot, hvis man er vild med ældre kunst skal man virkelig besøge museet! Museet indeholder et stort hus med alle hans værker, derudover hans eget hus hvor ham og hans familie boede, og hans meget smukke atelie! (øverste billede) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of the day